Overslaan naar content

Duurzaamheidsadviseur Binnendienst

Amsterdam, Nederland‚ā¨¬†2.300 - ‚ā¨¬†3.000 per maandSales

Functieomschrijving

ūüĆŅ Wil jij een verschil maken in de groeiende sector van woningverduurzaming? Word onze Duurzaamheidsadviseur Binnendienst bij Energiebespaarders in Amsterdam! Bij ons krijg je de kans om klanten te begeleiden bij duurzame keuzes √©n ervoor te zorgen dat ze voor duurzame oplossingen bij ons kiezen, zoals zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie √≥f een nieuwe CV ketel. Je converteert warme leads en¬†zorgt zo¬†voor meer duurzame woningen en een ongelimiteerde bonus bovenop je basissalaris.


Dit ga je doen:

Klantgericht Adviseren: Help klanten met duurzame keuzes door hun energiehuishouding in kaart te brengen en een totaaladvies te geven.

Innovatieve Oplossingen Presenteren: Stel offertes op voor isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en andere verduurzamende maatregelen met onze geavanceerde softwaretools.

Klanten Over de Streep Trekken: Overtuig klanten met jouw enthousiasme en verhaal om te kiezen voor Energiebespaarders.

Wij bieden mensen een compleet advies en ontzorgen de klant volledig. Je hoeft mensen dus ook veel minder snel nee te verkopen op het moment dat ze iets extra's willen, omdat je mensen een compleet pakket kan aanbieden. Hierdoor krijg je maximaal 6 verschillende verkoopkansen per klant!


Wat bieden wij?

Impact: Speel een sleutelrol in de verduurzaming van woningen en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Ontwikkeling: Werk in een snelgroeiend en ontwikkelend team waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd.

Beloning: Een salaris tussen de ‚ā¨2.300 - ‚ā¨3.000 + ongelimiteerde¬†bonus, dus beloon jezelf vorstelijk!¬†(De gemiddelde bonus over de afgelopen 4 maanden ligt ruim boven de ‚ā¨1000,- per maand).

Teamspirit: Word onderdeel van een team waar flexibiliteit, plezier, en teamwork centraal staan.

Sfeer: Ongekend goede werksfeer, met een uitgebreide verse lunch op kantoordagen, maandelijkse thema borrels en activiteiten, en een informele cultuur.
Flexibiliteit: Om samen met collega's op kantoor te werken, en een aantal dagen thuis wanneer het jou uitkomt, en je werk in te richten hoe het voor jou werkt.


Werken bij De Energiebespaarders:

Met innovatieve technologie√ęn die energieverspilling tegengaan helpen we woningeigenaren aan een duurzame woning. Dit doen wij met veel plezier. We zijn niet gek op regels en omarmen verandering. Alle teams werken intensief samen, zodat we van en met elkaar¬†blijven leren. Onze kernwaarden zijn: Create Convenience, Keep Comitted, Be Brave¬†en Emit Energy.


We zijn echt betrokken met Nederland, onze klanten én elkaar. Hierdoor kunnen we trots opscheppen over onze goede werksfeer! Echte Energiebespaarders zijn enorm toegankelijk. We maken niets onnodig moeilijk, luisteren naar iedereen en staan open voor feedback. Zo maken we samen écht het verschil.

Vereisten

Wat maakt jou perfect voor deze rol?

Verkoopvaardigheden: Als verkooptijger ben je een expert in adviserend verkopen en het succesvol afsluiten van deals.

Telefonische Verkoopervaring: Ruime ervaring in telefonische verkoop en vaardigheid in het enthousiasmeren van klanten.

Technisch Onderlegd: Bekendheid met diverse CRM- en softwaretools.

Proactief & Oplossingsgericht: Proactief, oplossingsgericht, nauwkeurig, en precies in je werk.

Tijdmanagement: Uitstekende vaardigheden in tijdmanagement.


Solliciteer nu!

Wil jij deel uitmaken van een bedrijf dat actief bijdraagt aan een duurzamere wereld? Solliciteer dan nu als Duurzaamheidsadviseur Binnendienst bij Energiebespaarders in Amsterdam! 

Als je solliciteert, dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen. Het 1e gesprek heb je via Google Meet. Het 2e gesprek is op ons kantoor bij Energiebespaarders in Amsterdam.

Wil je eerst nog iets weten?
Mail dan snel via talent@energiebespaarders.nl

Details

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
‚ā¨¬†2.300 - ‚ā¨¬†3.000 per maand
Sales

of

Details

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
‚ā¨¬†2.300 - ‚ā¨¬†3.000 per maand
Sales