Medewerker Binnendienst Duurzaam Wonen

Functieomschrijving

Ga bij De Energiebespaarders in Amsterdam aan de slag als Medewerker Binnendienst Duurzaam Wonen. Je helpt onze adviseurs met het opstellen van offertes en adviezen voor woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen. De sfeer is ongekend goed. Je verdient tot € 2.600,00 en kan elke dag genieten van een super lekkere lunch op kantoor.


Dit ga je doen:

Als medewerker binnendienst bij De Energiebespaarders in Amsterdam help je woningeigenaren met het verduurzamen van hun woning. Dat doe je samen met de adviseurs. Zij komen bij de mensen thuis en bellen jou na een woninginspectie op om hun bevindingen met je te delen. De meeste informatie hebben ze al in de opnametool gezet. Je controleert of alles is ingevuld en achterhaald ontbrekende informatie. Je bent een buddy van de adviseurs.


Jouw mbo+ werk- en denkniveau zorgen ervoor dat je adviseurs ondersteund met het:

 • uitwerken van adviesrapporten.
 • opstellen en/of verlengen van offertes.
 • maken van legplannen voor zonnepanelen.
 • het uitwerken van Energielabel adviezen
 • agenda-management van de buitendienst-adviseur


Werken bij De Energiebespaarders:

Met innovatieve technologieën die energieverspilling tegengaan helpen we woningeigenaren aan een duurzame woning. Dit doen wij met veel plezier. We zijn niet gek op regels en omarmen verandering. Alle teams werken intensief samen, zodat we blijven leren. Onze kernwaarden zijn: toegankelijk, betrokken, moedig en verschil maken.


Ons kantoor is modern ingericht en bij uitstek geschikt om hybride te werken. Vanaf de 4e verdieping kijk je uit over Amsterdam Sloten. Pak een lekkere koffie uit de JURA koffiemachine, of iets anders en bespreek belangrijke (bij) zaken met je collega's op het dakterras.


We zijn echt betrokken met Nederland, onze klanten én elkaar. Deze betrokkenheid vind je terug in de ongekend goede werksfeer bij ons op kantoor. Toegankelijkheid is voor ons een groot goed en dat stralen we uit. We maken niets onnodig moeilijk, luisteren naar iedereen en staan open voor feedback. Zo maken we samen écht het verschil.

Functievereisten

Van jou:

Je hebt iets met duurzaamheid en wij zijn benieuwd wat dat is. Verder is het mooi meegenomen als je kennis hebt op het gebied van zonnepanelen, verwarming en/of isolatie. Je wilt je verdiepen en uitgroeien tot een expert in het verduurzamen van woningen.


Naast jouw mbo+ werk- en denkniveau is het belangrijk dat je:


 • de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
 • 24-40 uur per week beschikbaar bent.
 • secuur en precies werkt.


Voor jou:

Je gaat aan de slag bij een scale up met exponentiële groei mogelijkheden. Nieuwe initiatieven en ideeën kun je altijd met ons delen. We bieden je een werkomgeving die het beste uit jezelf naar boven haalt en een:


 • bruto maandsalaris tussen € 2.300,00 en € 2.600,00
 • ongekend goede werksfeer. Met een uitgebreide verse lunch, maandelijkse borrels, legendarische Energiebespaarders feesten en een informeel team.
 • contract bij De Energiebespaarders zelf.


Je kunt deze inhoudelijk, uitdagende en afwisselende functie deels ook vanuit huis vervullen.Solliciteren:

Wil je als medewerker binnendienst duurzaam wonen bij De Energiebespaarders in Amsterdam aan de slag? Solliciteer dan voor 24 augustus. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om jouw sollicitatie te bespreken.


Wil je eerst nog iets weten? WhatsApp of bel mij (06-10189449) en mailen kan via vincent@energiebespaarders.nl