Procurement Manager

Functieomschrijving


De Energiebespaarders is een scale-up die 1.000.000 woningen wil verduurzamen. Als Procurement Manager in Amsterdam vervul je hierbij een essentiële rol. Jouw focus ligt op het zo soepel mogelijk laten verlopen van de inkoop van materialen en arbeid. Een operationele rol met veel vrijheid. Deze sleutelpositie komt met een salaris tot € 6.442,00. Spring jij aan boord bij deze ambitieuze scale-up?


Dit ga je doen:

Je gaat ons helpen met de uitbreiding van aantal installatiepartners in heel Nederland. Dat zijn bedrijven die met hun diensten woningen op het gebied van isolatie, verwarming en/of zonnepanelen kunnen verduurzamen. Met deze bedrijven sluit je contracten af zodat zij 'kant-en-klare' opdrachten ontvangen die ze alleen nog maar hoeven uit te voeren. Een groot voordeel voor hen. Daarnaast ben je bezig met het bepalen van strategische doelen voor inkoop van materialen om woningen te verduurzamen en het implementeren van een inkoopplan.


Via ons platform willen we ‘zonder gedoe’ in 2030 meer dan 1.000.000 woningen hebben verduurzaamd, in Nederland en uiteindelijk ook in 2 andere Europese landen. Jouw WO werk- en denkniveau helpt ons daarbij en zorgt ervoor dat je goed uit de voeten kunt met het:

Ontwikkelen en verbeteren van inkoopstrategieën voor alle kanalen van inkoop.


 • Coördineren en maken van afspraken met leveranciers als installateurs, groothandels en fabrikanten, over SLA's en inkoopprijzen en -voorwaarden.
 • Digitaliseren van onze samenwerking met leveranciers in de, door ons zelf gebouwde digitale omgeving.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan Jeffry (Founder & CEO).


Werken bij De Energiebespaarders:

Met innovatieve technologieën die energieverspilling tegengaan helpen we woningeigenaren aan een duurzame woning. Dit doen wij met veel plezier. We zijn niet gek op regels en omarmen verandering. Alle teams werken intensief samen, zodat we blijven leren. Onze kernwaarden zijn: toegankelijk, betrokken, moedig en verschil maken.


We zijn echt betrokken met, Nederland, onze klanten én elkaar. Hierdoor kunnen we trots opscheppen over onze goede werksfeer! Echte Energiebespaarders zijn enorm toegankelijk. We maken niets onnodig moeilijk, luisteren naar iedereen en staan open voor feedback. Zo maken we samen écht het verschil.

Functievereisten

Van jou:

Je bent een procurement manager die fulltime, zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid een strategie voor alle aspecten van inkoop verder gaat ontwikkelen. Je hebt ownership over onze volledige product-database. Het is dus belangrijk dat je brede kennis hebt van het inkoopproces, deze kennis effectief kunt overbrengen en ervaren bent in stakeholder- en leveranciersmanagement. Om dit succesvol te doen beschik je over wo werk- en denkniveau aangevuld met:


 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
 • Een WO Bachelor of Master achtergrond in de richting van bedrijfskunde, economie, logistiek, supply chain management of inkoop.
 • Ruime ervaring met leveranciersmanagement en relatiebeheer.

Technische kennis is daarbij een pre, bij voorkeur op het gebied van duurzaamheid, zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen.


Voor jou:

Kom je als procurement manager bij De Energiebespaarders in Amsterdam werken? Dan bieden we je:


 • Bruto maandsalaris tussen € 4.513,00 en € 6.442,00.
 • Veel vrijheid, je rapporteert direct aan de CEO.
 • Een jaarcontract bij De Energiebespaarders zelf.
 • Ongekend goede werksfeer. Met een uitgebreide verse lunch, maandelijkse borrels, legendarische Energiebespaarders feesten en een informele afdeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen en 24 vakantiedagen.


Solliciteren:

Wil je als procurement manager bij De Energiebespaarders aan de slag? Solliciteer dan voor 17 september. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om jouw sollicitatie en het vervolg daarvan te bespreken.


Wil je eerst nog iets weten? WhatsApp of bel mij (06-10189449) en mailen kan via vincent@energiebespaarders.nl