Projectmanager

Functieomschrijving

Bij Energiebespaarders ben je als Projectmanager met veel uitdagende projecten bezig. Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up. We bieden je een fulltime functie met een salaris tot € 4.976,00 (afhankelijk van je taken en verantwoordelijkheden) en elke dag een uitgebreide lunch.


Dit ga je doen

Als Projectmanager bij De Energiebespaarders in Amsterdam heb je een veelzijdige functie. Je bent organisatorisch breed verantwoordelijk voor lopende projecten op strategisch en uitvoerend niveau. Jouw projecten bestaan onder andere uit het managen van veranderprocessen, het uitbreiden naar nieuwe markten, verbeteren van interne processen, product uitbreidingen en nieuwe lanceringen.

Een greep uit de werkzaamheden in deze functie:

 • Verbeteren van data-gedreven werken door het uitbouwen van de meetinfrastructuur, business metrics en KPI's inclusief dashboarding.

 • Stroomlijnen van werkprocessen binnen de operatie.

 • Ontwikkelen van nieuwe proposities op basis van (klant-)data.

 • Delegeren van taken en werkzaamheden die zijn uitbesteed aan collega's of externe partijen.

 • Bewaken van de voortgang van diverse interne projecten.

Werken bij De Energiebespaarders

Met innovatieve technologieën die energieverspilling tegengaan helpen we woningeigenaren aan een duurzame woning. Dit doen wij met veel plezier. We zijn niet gek op regels en omarmen verandering. Alle teams werken intensief samen, zodat we blijven leren. Onze kernwaarden zijn: toegankelijk, betrokken, moedig en verschil maken.

We zijn echt betrokken met, Nederland, onze klanten én elkaar. Hierdoor kunnen we trots opscheppen over onze goede werksfeer! Echte Energiebespaarders zijn enorm toegankelijk. We maken niets onnodig moeilijk, luisteren naar iedereen en staan open voor feedback. Zo maken we samen écht het verschil.

Functievereisten

Over jou

Je bent onze ideale Projectmanager als je minimaal 3 jaar soortgelijke werkervaring hebt opgedaan. Ervaring met het begeleiden van complexe projecten van planning tot en met de implementatie. Je meet het succes van je veranderprogramma’s aan de hand van analyses en zorgt voor draagvlak bij de belangrijkste stakeholders voor impactvolle veranderinitiatieven.

Uit jouw sollicitatie blijkt dat je:

 • Hbo of WO werk- en denkniveau hebt.

 • Fulltime beschikbaar bent.

 • Verschillende teams kunt coachen en ze stimuleert om samen te werken.


Voor jou

De Energiebespaarders is een scale-up waar je echt het verschil kan maken. Deze fantastische uitdaging komt met:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.003,00 en € 4.976,00

 • Uitdagende projecten waar je verantwoordelijk voor bent.

 • Een ongekend goede werksfeer. Met een uitgebreide verse lunch op kantoordagen, maandelijkse thema borrels en activiteiten, en een informele afdeling.

 • Volop zelfstandigheid om je eigen werkwijze te bepalen.

 • Een jaarcontract bij De Energiebespaarders

Solliciteren:

Wil je als projectmanager technologie, business en operations bij De Energiebespaarders aan de slag? Solliciteer dan nu! Er wordt binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen om jouw sollicitatie te bespreken.


Wil je eerst nog iets weten? Je kan altijd een mailtje sturen naar tom@energiebespaarders.nl !