Skip to content

Onze cultuur.

Wie wij zijn komt het best naar voren door wat we willen: Wij willen er alles aan doen om heel Nederland helpen met verduurzamen! “Maar... is dat niet héél ambitieus?” Jawel! Maar wij gaan niet voor minder. Zo zitten Energiebespaarders simpelweg niet in elkaar. We zijn niet bang om iets anders te doen, innovatie zit ons in het bloed, en we zijn niet bang om fouten te maken! Het belangrijkste is namelijk dat we vooruit blijven streven. Dit doen we omdat we echt betrokken zijn; bij Nederland, bij onze klanten EN bij elkaar. Mede hierdoor kunnen we trots opscheppen over de werksfeer bij ons op kantoor! Daarnaast is een echte Energiebespaarder enorm toegankelijk. We maken niets onnodig moeilijk, we luisteren naar iedereen en staan altijd open voor feedback. Alleen zo zorgen wij dat we samen écht het verschil kunnen maken!

Toegankelijk.

Toegankelijkheid vinden wij enorm belangrijk, zowel voor klanten als collega's. Wij zijn informeel, benaderbaar en maken van de meest complexe zaken een makkie. Zo wordt niets lastiger dan het zou moeten zijn!

Betrokken.

We voelen ons verbonden en verantwoordelijk voor één gezamelijk doel. We blijven met elkaar mee denken, want alleen samen bereiken we grootse dingen.

Moedig.

Om dingen anders te doen dan anderen moet je durven. Wij proberen, vallen, en staan vervolgens weer op. Wij maken moedige keuzes en blijven kritisch op onszelf. Je komt alleen vooruit met lef!

Het verschil maken.

Wij zijn altijd in beweging en aan het innoveren om zo écht het verschil te kunnen maken. We geven iedere dag alles wat we hebben. We make it happen.