Skip to content

Onze cultuur.

Wie wij zijn komt het best naar voren door wat we willen: Wij willen er alles aan doen om heel Nederland helpen met verduurzamen! “Maar... is dat niet héél ambitieus?” Jawel! Maar wij gaan niet voor minder. Zo zitten Energiebespaarders simpelweg niet in elkaar. We zijn niet bang om iets anders te doen, innovatie zit ons in het bloed, en we zijn niet bang om fouten te maken! Het belangrijkste is namelijk dat we vooruit blijven streven. Dit doen we omdat we echt betrokken zijn; bij Nederland, bij onze klanten EN bij elkaar. Mede hierdoor kunnen we trots opscheppen over de werksfeer bij ons op kantoor! Daarnaast is een echte Energiebespaarder enorm toegankelijk. We maken niets onnodig moeilijk, we luisteren naar iedereen en staan altijd open voor feedback. Alleen zo zorgen wij dat we samen écht het verschil kunnen maken!

Create Convenience

We zijn er voor iedereen die ook verschil wil maken. Toegankelijkheid is belangrijk, zowel voor klanten als voor collega’s. Wij zijn informeel, benaderbaar en maken van de meest complexe zaken een makkie. Zo wordt niets lastiger dan het zou moeten zijn!

Keep Committed

We voelen ons verbonden en zijn verantwoordelijk voor één gezamelijk doel. We blijven met elkaar mee denken en werken met een gedeelde passie. Betrokkenheid en behulpzaam zijn vinden we belangrijk, want alleen samen bereiken we grootse dingen.

Be Brave

Om dingen anders te doen dan anderen moet je durven. Wij proberen, vallen, en staan vervolgens weer op. Wij zijn besluitvaardig en blijven kritisch op onszelf. Je komt alleen vooruit met lef!

Emit Energy

Wij willen écht impact maken en daar heb je behoorlijk veel energie voor nodig. We geven iedere dag alles wat we hebben en zijn continue in beweging. We handelen pro-actief en altijd klaar voor een uitdaging. We make it happen.

Werken bij Energiebespaarders